PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 
Recreanten tornooi 'T Beerke Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 22 januari 2017 11:06

Op zondag 12 maart 2017, richt BC 'T Beerke een recreanten tornooi in voor dubbel teams. Klik hier voor alle verdere informatie.

 
Provinciale kampioenschappen voor de jeugd Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
woensdag, 11 januari 2017 00:00

Beste bestuurder,  jeugdverantwoordelijke, jeugdspeler, badmintonliefhebber,
Op zaterdag 11 februari 2017 gaan onze provinciale kampioenschappen voor de jeugd door in sporthal De Nekker, Nekkerspoel Borcht 19 te Mechelen. Dit jaar organiseren we geen kampioenschappen voor senioren wegens duidelijk gebrek aan interesse.  De jeugd kan op zaterdag naar hartenlust enkelen en dubbelen. Er wordt geen gemengd dubbel aangeboden. Zowel enkel als dubbel worden in poule gespeeld, zodat iedereen voldoende wedstrijden heeft. Ook niet-selectiespelers zijn uiteraard meer dan welkom!  Inschrijven kan tot vrijdag 27 januari via Provinciale Jeugdkampioenschappen Antwerpen te Mechelen. Gelieve zo veel mogelijk jeugd aan te spreken om mee te doen! Snel en massaal inschrijven is nu de boodschap, zo worden het ongetwijfeld mooie en spannende kampioenschappen! 
Wij wensen langs deze weg alle bestuurders, spelers en ouders alvast een spetterend en sportief 2017!! Laat ons er samen iets moois van maken.
Namens het PBA bestuur met sportieve groeten,
Patrick Broeckx, Secretaris PBA vzwUitnodiging Sporthal Toernooi.nl

 
14de PBA Teamontmoeting Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
woensdag, 11 januari 2017 00:00

Zondag 8 januari heeft de 14 de editie van onze ontmoeting weer plaatsgevonden.  Zoals de vorige malen was het weer een fijne belevenis.  Alles is na een klein probleem bij aanvang vlot verlopen.  Daarom toch nogmaals deze kleine opmerking , als er problemen zijn in een team deel het dan a.u.b. tijdig mee.  We kunnen tot een paar dagen er voor nog een heel team reserves oproepen.  Maar als je twee teams inschrijft , zelfs met reserve en dan met 3 personen aan de tafel verschijnt geeft dat natuurlijk problemen.  Maar eind goed al goed , zelfs nu is alles opgelost , met een toffe ontmoeting als gevolg.
Ik wil nogmaals iedereen hartelijk bedanken voor het vlot verloop , zowel de deelnemers als de medewerkers.  Hier kunnen jullie klikken om de eindrangschikking in te kijken. Op naar zondag 7 januari 2018.   Sportieve groeten , Hugo.

 
YBJM W&L te Herent. Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 10 januari 2017 23:18

Koude en ijzel: geen probleem voor de PBA-selectie !
Voor onze jeugd ging het jaar van start met het tornooi van W&L te Herent.  Kou en ijzel moesten getrotseerd worden, maar het was de moeite waard: onze PBA-spelers hebben het jaar schitterend ingezet !

Lees meer...
 
Initiatorcursus Brasschaat Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 06 januari 2017 23:27

In januari start de cursus initiator badminton in Brasschaat. Wil je nog graag deelnemen? Dat kan!  Wie niet is vrijgesteld, start op donderdag 12 januari om 20u met een ingangsproef. De andere deelnemers starten op zaterdag 28 januari.  De voorlopige cursusplanning kan je hier bekijken. Wil je nog graag deelnemen? Dat kan! Schrijf je in via de website van Sport Vlaanderen (scroll op die site tot beneden).

 
CIYT 2016 te Hoensbroek Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 31 december 2016 17:59

Om 2016 op een sportieve manier af te sluiten, reisde een PBA-selectie tussen Kerst en Nieuwjaar naar Nederland, waar het tornooi van Hoensbroek geprogrammeerd stond. De betere spelers van Europa strijden hier in meerdere sporthallen voor het eremetaal. Voor velen van onze spelers een hele uitdaging dus.

Lees meer...
 
Groot-Zandhovense BC Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 05 januari 2017 00:11

Weer een nieuwe Antwerse club. Groot-Zandhovense Badmintonclub, welkom in de PBA.

 
YBJM Verviers te Spa Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 18 december 2016 18:39

4 PBA'ers waren dit weekend present in Spa. Ze waren daar niet alleen om de kerstsfeer op te snuiven, maar ook om het bronzen tornooi van Verviers te spelen. De verre verplaatsing was niet voor niks, want de resultaten mochten gezien worden !
Bij de -13 moest Lars zorgen voor de Antwerpse eer en dat deed hij meer dan goed: net niet de poule in het enkel gewonnen, maar in het dubbel mocht hij wel met de zilveren medaille naar huis : knap !  De andere 3 PBA'ers vonden we terug bij de jongens -11. In het enkel geraakte Matts het verste: hij won zijn poule maar verloor later de halve finale van de tornooiwinnaar.  In het dubbel was het nog mooier. Zowel het duo Matts-Viktor als Kyan met zijn Limburgse dubbelpartner wonnen hun poule. Nadien wonnen ze ook nog telkens de halve finale zodat er 3 PBA'ers in de finale stonden ! De spanning moet daar weer te snijden zijn geweest, want het werd een 3-setter waarin de laatste set eindigde op 24-22, met Matts en Viktor als winnaar. Schitterend gedaan alledrie !
Zo sluit onze PBA-jeugd het laatste tornooi van 2016 in België in stijl af !

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 49