PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 
Niet te missen publicatie ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 28 juni 2016 19:51
Een niet te missen publicatie, te vinden op de Badminton Vlaanderen site, heet  'Shuttleview'. In de huidige editie zijn twee onderwerpen die ons heel nauw aan het hart liggen. De winst van de Antwerpse ploeg in de 'IPJO 2016' uitgave en het internationaal gerenommeerde 'Yonex Belgium International' dat dit seizoen weer doorgaat te Leuven van 14 t.e.m. 17 september. Maak zeker tijd vrij om al de artikels te lezen! en begin maar al te duimen voor onze Olympiërs.
 
Zeker niet over te slaan ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 23 juni 2016 14:20
Je kan je agenda niet vroeg genoeg voorzien van deze niet te missen PBA organisaties. Met name het Georges Rogiers tornooi op 15 oktober 2016 en de Provinciale Kampioenschappen op 5 en 6 november 2016 te Duffel. Volledige info en inschrijvingsformulieren zullen in de nabije toekomst verstrekt worden.
 
Seniorencompetitie, aangepaste reglementen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 19 mei 2016 20:34
Gelieve de deels aangepaste reglementen door te nemen Dit zal jullie, het volgend seizoen, helpen om helemaal op de hoogte te zijn.
 
Proficiat kampioenen! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 19 mei 2016 20:23
De seniorencompetitie is voorbij. De kampioenen zijn gekend en in de bloemmetjes gezet. Proficiat aan alle deelnemers.
 
YBJM tornooi te Buggenhout Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 26 april 2016 14:30

Knappe resultaten van de PBA’ers in het centrum van Vlaanderen !
Met het YBJM-tornooi van Buggenhout stond alweer het laatste bronzen tornooi van het lopende seizoen op het programma. Het was de eerste keer dat dit tornooi in Buggenhout plaats vond, maar de organisatie (in handen van onze PBA-trainer Fré) was desalniettemin voortreffelijk: chapeau !

Lees meer...
 
PBA Seniorenfeestje Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 04 april 2016 13:20
Het competitieseizoen voor de senioren is op 30 april afgelopen. Na inspanning is er ontspanning. Waar kan je dat beter doen dan op het Seniorenfeestje waar de winnaars in de 'bloemmetjes' gezet worden in een gezellige sfeer met o.a. eten, drinken en dansen . Vergeet zeker niet op tijd in te schrijven.
 
2016 Olve kamp Kluisbergen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 15 april 2016 11:12
Voor de tweede maal gaat OLVE op kamp in Kluisbergen (in de buurt van Ronse). Dit gaat door tijdens de laatste volle week van augustus. Interesse? Lees dan snel de folder.
 
YBJM Latem - De Pinte Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 03 april 2016 22:05

Een uitgebreide selectie gaf het beste van zichzelf tijdens het bronzen tornooi van het Yonex Belgian Junior Master Circuit in Latem - De Pinte. Dit jaar konden alle wedstrijden in dezelfde sporthal afgewerkt worden, wat handiger was dan vorige jaren toen sommige ouders moesten pendelen tussen 2 sporthallen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 45