PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
IPJO 2008 - de foto's Afdrukken
Geschreven door Administrator   
woensdag, 13 februari 2008 21:03
Naast de uitslagen nu ook de foto's door Emmanuel Budini. Voor de foto's, klik hier.

 
IPJO 2008 - de details Afdrukken
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 12 februari 2008 22:50
De detailuitslagen van de onderlinge ontmoetingen werden toegevoegd.
 
IPJO 2008 - de resultaten - de foto's - de video Afdrukken
Geschreven door Administrator   
maandag, 11 februari 2008 00:11
Ook dit jaar is de IPJO - dé sportieve ontmoeting van het jaar van de verschillende jeugdselecties- een knaller gebleken. Dit zowel wat prestaties betreft als geluid. Het weekend was voor iedereen een toffe, sportieve ervaring waar de matches op het scherp van de snede werden uitgevochten.
De aanmoedigingen uit de vele jonge kelen (en misthoorns) zal bij velen nog een paar dagen in de oren blijven nazinderen.

Voor gedetailleerder info en indrukwekkende multimedia docu:
Lees meer...
 
Voorbereidend week-end IPJO is een success gebleken (met enkele fotos) Afdrukken
Geschreven door Administrator   
donderdag, 07 februari 2008 23:01

De afgelopen weken waren alle bestuursleden van onze vereniging druk in de weer om de organisatie van de IPJO op 9 en 10 februari a.s. in Tongerlo tot een goed einde te brengen. Hopelijk geven onze jeugdige spelers blijk van de nodige inzet om een goed resultaat te behalen. Op het hiervoor speciaal gehouden kamp (zie fotoreeks) tijdens het weekend van 26 & 27 januari, op de plaats waar de IPJO wordt georganiseerd, gaven zij wel degelijk de indruk van een goede sportieve inzet. Steun van supporters is steeds welkom.

 
IPJO 2008, dit jaar een organisatie van de PBA Afdrukken
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 08 januari 2008 22:32

Voor de 20e maal zal op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2008 de IPJO (Interprovinciale Jeugdontmoeting) plaatsvinden. Deze jaarlijkse gebeurtenis brengt de 5 Vlaamse provinciale badmintonselecties bijeen om met elkaar de confrontatie aan te gaan.


Er wordt gespeeld in 5 leeftijdsgroepen: -11, -13, -15, -17 en -19 jaar. De winnaar is de provinciale selectie die de meeste ontmoetingen heeft gewonnen.

De IPJO is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest hoogstaande jeugdmanifestaties voor badminton in België, zowel wat kwaliteit als wat organisatie betreft.


De Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen (PBA vzw) is dit jaar organisator. Kom zeker langs. Het is een uniek evenement voor onze jeugd dat je niet mag missen.

 
Google Maps voor Sporthallen Afdrukken
Geschreven door Administrator   
zondag, 06 januari 2008 20:14

Waar speelt die club ergens? Waar ligt die sporthal ook weer? De PBA website kan je het antwoord op die vraag geven voor IEDERE sporthal van elke Antwerpse club!

Hoe? Als je klikt op de naam van de sporthal van de desbetreffende club (via Home arrow Kennismaking arrow Clubgegevens arrow Overzicht van Antwerpse Clubs waar je de gewenste club selecteert) vindt je direct wat je zoekt; een kaartje met de locatie van de sporthal.

Een voorbeeldje om snel even te proberen? Klik hier voor de Sporthal Extra Time

 
De PBA website bevat meer info dan je denkt.... Afdrukken
Geschreven door Administrator   
zondag, 30 december 2007 14:32
Deze website is meer onderhevig aan veranderingen dan sommigen onder ons denken...
Enkel de allerbelangrijkste nieuwtjes halen de homepagina. Soms is de informatie net íets verder te zoeken:

Onlangs Gewijzigd
Als je op de tab "Onlangs gewijzigd" van de home-pagina klikt, krijg je een lijst van de items die recent zijn gewijzigd. Zo'n item kan soms enorm veel interessante weetjes bevatten.


PBA Infobrieven
Ik denk hier ook aan de PBA infobrieven (via het menu varia te bereiken) die al sinds vanouds maandelijks een grote hoeveelheid informatie doorgeven. Naast een introductie van de voorzitter die de belangrijkste gebeurtenissen van de nabije toekomst omvat, is er voor elke commissie een aparte sectie die een schat aan actuele details bevatten!
Let op; deze worden niet op de website herhaald, om deze voor nieuwe gebruikers toegankelijk te houden. Mensen die echt nauw betrokken willen blijven vinden de info dus netjes gebundeld in deze infobrieven. Bovendien blijven deze achteraf beschikbaar voor de archieven.

Onzichtbare wijzigingen
Verder zijn er de wijzigingen "behind the scenes". Lijsten van clubs en personen binnen deze clubs worden uptodate gehouden, zonder dat de gebruikers van de website gestoord worden met deze -voor velen- irrelevante info. Ook andere lijsten worden op deze manier automatisch bijgehouden, denk maar aan de lijsten van referees, umpires, de verantwoordelijken voor ieder sectie van de website, de links naar de websites van de Antwerpse clubs, secretariaten....

Vragen, opmerkingen, verbeteringen
Vind je de juiste info niet, heb je opmerkingen om deze site te verbeteren, aarzel dan vooral niet de om de PBA verantwoordelijke (die je bij nagenoeg elke sectie achteraan vindt) of mij te contacteren. Iedere opbouwende opmerking is meer dan welkom!
 
We wensen je een gezond, vreugdevol en vooral een sportief 2008! Afdrukken
Geschreven door Administrator   
zondag, 30 december 2007 18:23
Gelukkig Nieuwjaar
 
Vlaams Badmintonfestival Afdrukken
Geschreven door Linda Schippers   
dinsdag, 27 november 2007 14:34
Bloso, de Vlaamse Badminton Liga en de Stad Antwerpen organiseren voor de eerste keer het Vlaams Badmintonfestival. Het festival gaat door op 15 en december aanstaande in Antwerp Expo aan de Jan Van Rijswijcklaan te Antwerpen. Het evenement staat volledig in het teken van de recreatieve sporter, waarbij alle leeftijdscategorieën worden uitgenodigd.

Het weekend wordt opgedeeld in 4 halve dagen, waarbij iedere deelnemer minstens 5 wedstrijden per halve dag speelt. Een deelnemer of ploeg kan zich voor meerdere halve dagen inschrijven. Per halve dag kan men slechts 1 discipline kiezen.Elke wedstrijd duurt 12 minuten, met doorlopende puntentelling.

Meer info vind je in deze brochure.
 
<< Start < Vorige 51 52 53 54 55 56 Volgende > Einde >>

Pagina 54 van 56