PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Groot-Zandhovense BC Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 05 januari 2017 00:11

Weer een nieuwe Antwerse club. Groot-Zandhovense Badmintonclub, welkom in de PBA.

 
CIYT 2016 te Hoensbroek Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 31 december 2016 17:59

Om 2016 op een sportieve manier af te sluiten, reisde een PBA-selectie tussen Kerst en Nieuwjaar naar Nederland, waar het tornooi van Hoensbroek geprogrammeerd stond. De betere spelers van Europa strijden hier in meerdere sporthallen voor het eremetaal. Voor velen van onze spelers een hele uitdaging dus.

Lees meer...
 
YBJM Verviers te Spa Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 18 december 2016 18:39

4 PBA'ers waren dit weekend present in Spa. Ze waren daar niet alleen om de kerstsfeer op te snuiven, maar ook om het bronzen tornooi van Verviers te spelen. De verre verplaatsing was niet voor niks, want de resultaten mochten gezien worden !
Bij de -13 moest Lars zorgen voor de Antwerpse eer en dat deed hij meer dan goed: net niet de poule in het enkel gewonnen, maar in het dubbel mocht hij wel met de zilveren medaille naar huis : knap !  De andere 3 PBA'ers vonden we terug bij de jongens -11. In het enkel geraakte Matts het verste: hij won zijn poule maar verloor later de halve finale van de tornooiwinnaar.  In het dubbel was het nog mooier. Zowel het duo Matts-Viktor als Kyan met zijn Limburgse dubbelpartner wonnen hun poule. Nadien wonnen ze ook nog telkens de halve finale zodat er 3 PBA'ers in de finale stonden ! De spanning moet daar weer te snijden zijn geweest, want het werd een 3-setter waarin de laatste set eindigde op 24-22, met Matts en Viktor als winnaar. Schitterend gedaan alledrie !
Zo sluit onze PBA-jeugd het laatste tornooi van 2016 in België in stijl af !

 
Infobrief nr5 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 16 december 2016 21:28

Veel leesplezier met deze Infobrief nr5.

 
Tornooi De Nekker BC 2017 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 11 december 2016 12:40

Hallo Badmintonliefhebbers.  Naar jaarlijkse traditie staat ook in januari 2017 het officiële tornooi van De Nekker BC op de agenda.

Lees meer...
 
Tornooi van Enghien Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 06 december 2016 12:27

Een héél kleine PBA delegatie nam deel aan het bronzen tornooi van Enghien. Thomas en Laura verdedigden daar de eer van onze provincie. Thomas had zowel in het enkel als het dubbel een sterke tegenstander geloot bij de -13. De strafste resultaten kwamen van zus Laura : bij de -15 mocht ze zowel in het enkel als het dubbel met een zilveren medaille huiswaarts keren! Knap gedaan!

 
Belgische Kampioenschappen voor de Jeugd te Ieper Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 27 november 2016 14:04

Geen poules op het BK voor de jeugd, dus was het tijdens elke wedstrijd erop of eronder. Meer dan reden genoeg voor onze PBA-selectiespelers om hun beste beentje voor te zetten. En reken maar dat ze dat gedaan hebben.

Lees meer...
 
Infobrief nr4 van dit seizoen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 28 november 2016 14:09

Veel leesplezier !

 
MiniBad kaart Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 19 november 2016 17:37

Nieuws ivm minibad: Sinds dit seizoen wordt er een nieuw project opgestart omtrent minibad. Het is de bedoeling om de jongste badmintonspelers warm te maken om frequenter deel te nemen aan minibadtornooien. De kinderen krijgen een kaart en elk tornooi dat ze gaan meespelen krijgen ze een stempel op hun kaart. Hebben ze drie stempels dan krijgen ze een gadget, hetzelfde bij 6 stempels en een volle kaart geeft recht op een T-shirt.
Nu hebben ze gevraagd van badminton Vlaanderen om hiermee te starten op het jeugdcircuit van De Klamp. Dus alle minibadders (maar niet diegene die in 2007 zijn geboren, want die spelen vanaf januari niet meer bij minibad) zullen bij hun al een kaart ontvangen + hun eerste stempel. Meer informatie kan je op de site van Badminton Vlaanderen vinden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 54