PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Seniorencompetitie afsluitsfeest Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
woensdag, 22 maart 2017 00:00

Het competitieseizoen voor de senioren is weldra weer afgelopen. Tijd voor wat ontspanning na de geleverde inspanning. Dit kan op het Seniorenfeestje op 29 april 2017. Eten, drinken, dansen en prijzen uitreiken. Alles zal aanwezig zijn. Zeker op tijd inschrijven !

 
YBJM zilver Eernegem Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
woensdag, 01 maart 2017 14:52

In Eernegem stond een zilveren tornooi in het YBJM-circuit geprogrammeerd. Benieuwd hoe de PBA-selectie heeft gepresteerd?
Wel, opnieuw meer dan goed!
Voor een keertje beginnen we met de U17 waar één speler onze eer moest verdedigen. Robbe kon in zijn enkelpoule de eerste wedstrijd makkelijk winnen. Ook de tweede liep niet slecht maar tegen het eerste reekshoofd werd nipt in 3 sets verloren. Wanneer iedereen al bijna naar huis was, moest Robbe nog aan de wedstrijden in het dubbel starten: 3 wedstrijden werden relatief vlot gewonnen, de laatste en beslissende tegen het 2de reekshoofd werd opnieuw een spannende 3-setter die deze keer wél winnend werd afgesloten. Knap gedaan!!

Lees meer...
 
Infobrief nr7 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 19 februari 2017 23:40

Infobrief nr 7 van dit seizoen is uit !

 
1ste nationaal tornooi van Rita Serveert Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 13 februari 2017 12:26

Op dit eerste tornooi van Rita Serveert mag je niet afwezig zijn! Op post in Sporthal De Nachtegaal, Kontich voor de dubbeldisciplines op zaterdag 11/3 en de enkeldisciplines op zondag 12/3. Alle B1, B2, C1, C2 en D spelers zijn van harte welkom!

 
Provinciale kampioenschappen voor de jeugd Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 12 februari 2017 00:00

Beste bestuurder,  jeugdverantwoordelijke, jeugdspeler, badmintonliefhebber,
Op zaterdag 11 februari 2017 gaan onze provinciale kampioenschappen voor de jeugd door in sporthal De Nekker, Nekkerspoel Borcht 19 te Mechelen. Dit jaar organiseren we geen kampioenschappen voor senioren wegens duidelijk gebrek aan interesse.  De jeugd kan op zaterdag naar hartenlust enkelen en dubbelen. Er wordt geen gemengd dubbel aangeboden. Zowel enkel als dubbel worden in poule gespeeld, zodat iedereen voldoende wedstrijden heeft. Ook niet-selectiespelers zijn uiteraard meer dan welkom!  Inschrijven kan tot vrijdag 27 januari via Provinciale Jeugdkampioenschappen Antwerpen te Mechelen. Gelieve zo veel mogelijk jeugd aan te spreken om mee te doen! Snel en massaal inschrijven is nu de boodschap, zo worden het ongetwijfeld mooie en spannende kampioenschappen! 
Wij wensen langs deze weg alle bestuurders, spelers en ouders alvast een spetterend en sportief 2017!! Laat ons er samen iets moois van maken.
Namens het PBA bestuur met sportieve groeten,
Patrick Broeckx, Secretaris PBA vzwUitnodiging Sporthal Toernooi.nl

 
Recreantentornooi Updelaan Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 31 januari 2017 13:20

Recreanten ! nog een voor jullie ! Zie verdere info.

 
Infobrief nr6 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 31 januari 2017 12:07

Geniet van infobrief nr6.

 
YBJM zilver te Tienen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 31 januari 2017 12:26

PBA laat van zich horen in Tienen !
In Tienen stond het eerste zilveren tornooi van 2017 op het programma. Jammer dat enkele PBA’ers moesten afzeggen door een blessure.  Degenen die er wel waren gingen voluit voor eremetaal.

Lees meer...
 
Opleiding van umpires en referees jaar 2017 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 27 januari 2017 13:58

In bijlage de uitnodiging voor de opleiding van umpires en referees jaar 2017. Uitnodiging Uitnodiging  De inschrijving gebeurt online via Badminton Vlaanderen onder rubriek 'officials - umpires - opleiding' of de rubriek  'officials - referees - opleiding'. Groeten, Nicole De Boeck.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 57