PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Rita Serveert, quizt weer dit jaar ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 15 november 2016 00:00
Een aangename, plezante, spannende maar ontspannende, niet te missen quiz. Rita Serveert zorgt daar voor op vrijdag 9 december in het Cultureel Centrum te Aartselaar. Deze flyer geeft meer informatie. Denk eraan, zij die niet op tijd inschrijven zullen moeten wachten tot de editie van volgend jaar !

 

 
Antwerps Badmintonfestival 2016 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 14 november 2016 13:56

Op zaterdag 3 en zondag 4 december 2016 gaat het Antwerps Badmintonfestival door te Berchem. Het evenement staat volledig in het teken van de recreatieve sporter en iedereen kan hieraan deelnemen.
Deelnemers kunnen zich inschrijven per halve dag, waarbij ze minstens 5 wedstrijden spelen van maximum 10 minuten. Er worden verschillende reeksen ingericht, zowel in de voor- als de namiddag en dit op zaterdag en zondag. De deelnameprijs bedraagt € 3 per discipline/persoon, inclusief verzekering. Daarnaast krijgen deelnemers ook nog een aandenken en een drankje.
Voorinschrijven is noodzakelijk en kan van woensdag 2 november tot en met woensdag 30 november 2016. Inschrijven kan via de website van stad Antwerpen of telefonisch tijdens de kantooruren via 03/338 97 84.
Er zijn prijzen voor de winnaar van elke reeks en per halve dag worden er ook vijf prijzen verloot onder alle deelnemers. Voor meer informatie kan je terecht op onze Badminton Vlaanderen website en op bijgevoegd promotiemateriaal. We hopen van harte dat jullie er bij kunnen zijn op het badmintonfestival.

 
Rita Serveert Recreantenontmoeting 2016 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 04 november 2016 00:00

Rita Serveert richt op zaterdag 26 november weer een evenement in, om massaal op in te schrijven.

Klik volgende icoontjes voor alle verdere informatie.UitnodigingClubgegevensSporthal OPM: door omstandigheden is de datum van dit evenement 27/11, zoals eerder meegegeven, veranderd naar zaterdag 26/11

 

 
Enquête i.v.m. het huidige systeem van ranking en klassementen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 03 november 2016 23:48

Misschien hebben jullie het zelf al gezien, maar met deze willen we toch even melden dat er op de website van Badminton Vlaanderen een enquête staat die peilt naar jullie mening omtrent het huidige systeem van ranking en klassementen zodat hier rekening mee kan gehouden in de toekomst. Alle info vind je via deze link .  De enquête kan ingevuld worden tot 20/11/2106.

 
Infobrief nr3 (2016-2017) Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 24 oktober 2016 13:09

Hier is Infobrief nr3.

 
Georges Rogiers tornooi 2016 – een voltreffer ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 18 oktober 2016 12:18

De sporthal in Borgerhout kleurde weer rood het afgelopen weekend voor ons eigen bronzen tornooi in het YBJM-circuit. We mochten heel wat inschrijvingen noteren waardoor het geen sinecure was om alle wedstrijden ingepland te krijgen. Desalniettemin zijn alle wedstrijden kunnen gespeeld worden met maar weinig vertraging. Bedankt aan iedereen die mee geholpen heeft met de organisatie !

Lees meer...
 
Nabeschouwing tornooi YBJM brons te Gits Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 09 oktober 2016 14:55

Onze PBA-selectie kreeg één van de verste verplaatsingen van het seizoen voorgeschoteld. Gits in West-Vlaanderen was de place-to-be.

Lees meer...
 
Badmintoninstuiven voor de 2de graad Lager Onderwijs Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 11 oktober 2016 15:18

 Het nieuwe schooljaar is al gestart en zoals elk jaar organiseert de Stichting Vlaamse Schoolsport in samenwerking met Badminton Vlaanderen een aantal badmintoninstuiven voor de 2de graad Lager Onderwijs. Deze instuiven gaan door op woensdagnamiddag van 14u tot 16u en moeten de drempel naar onze clubs verlagen. 

Lees meer...
 
Inschrijven voor Provinciale Kampioenschappen voor volwassenen op 5 en 6 november Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 01 oktober 2016 12:53

Beste club, bestuurder, verantwoordelijke, speler, ouder,
Op zaterdag 5 en zondag 6 november 2016 gaan de jaarlijkse provinciale kampioenschappen voor volwassenen door. De dubbels worden op zaterdag gespeeld, de gemengd dubbels op zondag. De enkels lopen over beide speeldagen. Deze kampioenschappen staan open voor alle spelers, aangesloten bij een Antwerpse badmintonclub.  Het tornooi vindt plaats in de Gemeentelijke Sporthal, Rooienberg 58, 2570 Duffel. Het inschrijvingsgeld bedraagt 7€ per discipline. De loting gaat door op woensdag 26 oktober. De referee is dhr. Marcel Pierloot.
Je kunt met vragen steeds terecht bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Inschrijven kan nog tot vrijdag 21 oktober via deze link . We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op 5 en 6 november voor een spetterend tornooi met sportieve en spannende wedstrijden.
Sportieve groeten,
Linda Schippers
PBA Tornooicommissie

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 54