PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Foto's JCC Zwijndrecht 2017 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
woensdag, 25 januari 2017 16:22

Weer een mooie reeks foto's, aangereikt door Kathleen Duré. Hier moet je er voor zijn!

 
Foto's Bekeruitreiking JCC 2016 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 24 januari 2017 17:55

Dankzij onze knappe huisfotograaf, Luc Bal, kan u een reeks foto's bekijken van de Bekeruitreiking van het JCC 2016.

 
Recreanten tornooi 'T Beerke Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 22 januari 2017 11:06

Op zondag 12 maart 2017, richt BC 'T Beerke een recreanten tornooi in voor dubbel teams. Klik hier voor alle verdere informatie.

 
14de PBA Teamontmoeting Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
woensdag, 11 januari 2017 00:00

Zondag 8 januari heeft de 14 de editie van onze ontmoeting weer plaatsgevonden.  Zoals de vorige malen was het weer een fijne belevenis.  Alles is na een klein probleem bij aanvang vlot verlopen.  Daarom toch nogmaals deze kleine opmerking , als er problemen zijn in een team deel het dan a.u.b. tijdig mee.  We kunnen tot een paar dagen er voor nog een heel team reserves oproepen.  Maar als je twee teams inschrijft , zelfs met reserve en dan met 3 personen aan de tafel verschijnt geeft dat natuurlijk problemen.  Maar eind goed al goed , zelfs nu is alles opgelost , met een toffe ontmoeting als gevolg.
Ik wil nogmaals iedereen hartelijk bedanken voor het vlot verloop , zowel de deelnemers als de medewerkers.  Hier kunnen jullie klikken om de eindrangschikking in te kijken. Op naar zondag 7 januari 2018.   Sportieve groeten , Hugo.

 
YBJM W&L te Herent. Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 10 januari 2017 23:18

Koude en ijzel: geen probleem voor de PBA-selectie !
Voor onze jeugd ging het jaar van start met het tornooi van W&L te Herent.  Kou en ijzel moesten getrotseerd worden, maar het was de moeite waard: onze PBA-spelers hebben het jaar schitterend ingezet !

Lees meer...
 
Initiatorcursus Brasschaat Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 06 januari 2017 23:27

In januari start de cursus initiator badminton in Brasschaat. Wil je nog graag deelnemen? Dat kan!  Wie niet is vrijgesteld, start op donderdag 12 januari om 20u met een ingangsproef. De andere deelnemers starten op zaterdag 28 januari.  De voorlopige cursusplanning kan je hier bekijken. Wil je nog graag deelnemen? Dat kan! Schrijf je in via de website van Sport Vlaanderen (scroll op die site tot beneden).

 
CIYT 2016 te Hoensbroek Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 31 december 2016 17:59

Om 2016 op een sportieve manier af te sluiten, reisde een PBA-selectie tussen Kerst en Nieuwjaar naar Nederland, waar het tornooi van Hoensbroek geprogrammeerd stond. De betere spelers van Europa strijden hier in meerdere sporthallen voor het eremetaal. Voor velen van onze spelers een hele uitdaging dus.

Lees meer...
 
Groot-Zandhovense BC Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 05 januari 2017 00:11

Weer een nieuwe Antwerse club. Groot-Zandhovense Badmintonclub, welkom in de PBA.

 
YBJM Verviers te Spa Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 18 december 2016 18:39

4 PBA'ers waren dit weekend present in Spa. Ze waren daar niet alleen om de kerstsfeer op te snuiven, maar ook om het bronzen tornooi van Verviers te spelen. De verre verplaatsing was niet voor niks, want de resultaten mochten gezien worden !
Bij de -13 moest Lars zorgen voor de Antwerpse eer en dat deed hij meer dan goed: net niet de poule in het enkel gewonnen, maar in het dubbel mocht hij wel met de zilveren medaille naar huis : knap !  De andere 3 PBA'ers vonden we terug bij de jongens -11. In het enkel geraakte Matts het verste: hij won zijn poule maar verloor later de halve finale van de tornooiwinnaar.  In het dubbel was het nog mooier. Zowel het duo Matts-Viktor als Kyan met zijn Limburgse dubbelpartner wonnen hun poule. Nadien wonnen ze ook nog telkens de halve finale zodat er 3 PBA'ers in de finale stonden ! De spanning moet daar weer te snijden zijn geweest, want het werd een 3-setter waarin de laatste set eindigde op 24-22, met Matts en Viktor als winnaar. Schitterend gedaan alledrie !
Zo sluit onze PBA-jeugd het laatste tornooi van 2016 in België in stijl af !

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 57