PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Tornooi van Enghien Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 06 december 2016 12:27

Een héél kleine PBA delegatie nam deel aan het bronzen tornooi van Enghien. Thomas en Laura verdedigden daar de eer van onze provincie. Thomas had zowel in het enkel als het dubbel een sterke tegenstander geloot bij de -13. De strafste resultaten kwamen van zus Laura : bij de -15 mocht ze zowel in het enkel als het dubbel met een zilveren medaille huiswaarts keren! Knap gedaan!

 
Infobrief nr4 van dit seizoen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 28 november 2016 14:09

Veel leesplezier !

 
Belgische Kampioenschappen voor de Jeugd te Ieper Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 27 november 2016 14:04

Geen poules op het BK voor de jeugd, dus was het tijdens elke wedstrijd erop of eronder. Meer dan reden genoeg voor onze PBA-selectiespelers om hun beste beentje voor te zetten. En reken maar dat ze dat gedaan hebben.

Lees meer...
 
MiniBad kaart Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 19 november 2016 17:37

Nieuws ivm minibad: Sinds dit seizoen wordt er een nieuw project opgestart omtrent minibad. Het is de bedoeling om de jongste badmintonspelers warm te maken om frequenter deel te nemen aan minibadtornooien. De kinderen krijgen een kaart en elk tornooi dat ze gaan meespelen krijgen ze een stempel op hun kaart. Hebben ze drie stempels dan krijgen ze een gadget, hetzelfde bij 6 stempels en een volle kaart geeft recht op een T-shirt.
Nu hebben ze gevraagd van badminton Vlaanderen om hiermee te starten op het jeugdcircuit van De Klamp. Dus alle minibadders (maar niet diegene die in 2007 zijn geboren, want die spelen vanaf januari niet meer bij minibad) zullen bij hun al een kaart ontvangen + hun eerste stempel. Meer informatie kan je op de site van Badminton Vlaanderen vinden.

 
Rita Serveert, quizt weer dit jaar ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 15 november 2016 00:00
Een aangename, plezante, spannende maar ontspannende, niet te missen quiz. Rita Serveert zorgt daar voor op vrijdag 9 december in het Cultureel Centrum te Aartselaar. Deze flyer geeft meer informatie. Denk eraan, zij die niet op tijd inschrijven zullen moeten wachten tot de editie van volgend jaar !

 

 
Antwerps Badmintonfestival 2016 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 14 november 2016 13:56

Op zaterdag 3 en zondag 4 december 2016 gaat het Antwerps Badmintonfestival door te Berchem. Het evenement staat volledig in het teken van de recreatieve sporter en iedereen kan hieraan deelnemen.
Deelnemers kunnen zich inschrijven per halve dag, waarbij ze minstens 5 wedstrijden spelen van maximum 10 minuten. Er worden verschillende reeksen ingericht, zowel in de voor- als de namiddag en dit op zaterdag en zondag. De deelnameprijs bedraagt € 3 per discipline/persoon, inclusief verzekering. Daarnaast krijgen deelnemers ook nog een aandenken en een drankje.
Voorinschrijven is noodzakelijk en kan van woensdag 2 november tot en met woensdag 30 november 2016. Inschrijven kan via de website van stad Antwerpen of telefonisch tijdens de kantooruren via 03/338 97 84.
Er zijn prijzen voor de winnaar van elke reeks en per halve dag worden er ook vijf prijzen verloot onder alle deelnemers. Voor meer informatie kan je terecht op onze Badminton Vlaanderen website en op bijgevoegd promotiemateriaal. We hopen van harte dat jullie er bij kunnen zijn op het badmintonfestival.

 
Enquête i.v.m. het huidige systeem van ranking en klassementen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 03 november 2016 23:48

Misschien hebben jullie het zelf al gezien, maar met deze willen we toch even melden dat er op de website van Badminton Vlaanderen een enquête staat die peilt naar jullie mening omtrent het huidige systeem van ranking en klassementen zodat hier rekening mee kan gehouden in de toekomst. Alle info vind je via deze link .  De enquête kan ingevuld worden tot 20/11/2106.

 
Rita Serveert Recreantenontmoeting 2016 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 04 november 2016 00:00

Rita Serveert richt op zaterdag 26 november weer een evenement in, om massaal op in te schrijven.

Klik volgende icoontjes voor alle verdere informatie.UitnodigingClubgegevensSporthal OPM: door omstandigheden is de datum van dit evenement 27/11, zoals eerder meegegeven, veranderd naar zaterdag 26/11

 

 
Infobrief nr3 (2016-2017) Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 24 oktober 2016 13:09

Hier is Infobrief nr3.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 56