PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Competitie
Inleiding Afdrukken

De competitie in de provincie Antwerpen is met meer dan 300 ploegen de grootste van Vlaanderen, niet alleen door het aantal deelnemende ploegen, maar ook door de verscheidenheid en volledigheid. Er wordt competitie gespeeld door volwassenen, jeugdspelers en senioren. Er wordt gespeeld door mannen en vrouwen, door jongens en meisjes. Zowel hoog- als laaggeklasseerden komen aan bod. Voor ieder wat wils dus. Gezien de reglementen geregeld aangepast worden, is het zaak om op de hoogte te blijven. Dit doe je best door de reglementenwebsite van Badminton Vlaanderen te raadplegen (en misschien meer specifiek het volwassenen competitiereglement C320).

 
Inschrijving Seniorencompetitie seizoen 2018-2019 Afdrukken

Hier moeten de gemotiveerde senioren zijn om hun ploeg in te schrijven voor het volgende seizoen 2018-2019. Let wel ! niet individueel inschrijven, maar wel per ploeg.

 
Jaarlijks Seniorenfeest Afdrukken

Het competitieseizoen voor de senioren is weldra weer afgelopen. Tijd voor wat ontspanning na de geleverde inspanning. Dit kan op het jaarlijks  Seniorenfeest op 28 april 2018. Ambiance verzekerd met eten, drinken, dansen en een prijsuitreiken. Alles zal aanwezig zijn. Zeker op tijd inschrijven !

 
De kampioenen van de PBA Seniorencompetitie 2016-2017 Afdrukken

Zaterdag 29 april werden de laatste wedstrijden van de seniorencompetitie gespeeld waarna 90 senioren de kampioenen vierden tijdens hun feestje.
De winnaars ...

Lees meer...
 
Seniorencompetitie, Inschrijvingsformulier 2017-2018 Afdrukken

Hier kan je het senioren inschrijvingsformulier voor seizoen 2017-2018 vinden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7