PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Competitie
Inleiding Afdrukken

De competitie in de provincie Antwerpen is met meer dan 300 ploegen de grootste van Vlaanderen, niet alleen door het aantal deelnemende ploegen, maar ook door de verscheidenheid en volledigheid. Er wordt competitie gespeeld door volwassenen, jeugdspelers en senioren. Er wordt gespeeld door mannen en vrouwen, door jongens en meisjes. Zowel hoog- als laaggeklasseerden komen aan bod. Voor ieder wat wils dus. Gezien de reglementen geregeld aangepast worden, is het zaak om op de hoogte te blijven. Dit doe je best door de reglementenwebsite van Badminton Vlaanderen te raadplegen (en misschien meer specifiek het volwassenen competitiereglement C320).

 
Voorbeschouwing reeksindeling seizoen 2018-2019 Afdrukken

Algemeen:
---------------
• Nieuwe c320, geeft ons de mogelijkheid om te streven naar reeksen van 7 ploegen. Hierdoor komen buiten de kampioenen in de reeksen, ook de 2des in aanmerking als stijger naar een hogere reeks. In de lagere provinciale reeksen, 5de en 6de, kan het voorkomen dat er meerdere stijgers worden geselecteerd. De dalers worden steeds aangeduid zoals in de C320 bepaald.
• Binnen de verschillende provinciale reeksen wordt voortaan de onderverdeling bepaald door loting. Zowel de dalers uit een hogere provinciale reeks, als de stijgers uit de onderliggende reeksen, worden steeds zo goed mogelijk verdeeld.
• Alle basisspelers opgegeven op toernooi.nl moeten op 31/07 als competitiespeler zijn opgegeven in het ledenbeheer van de clubs. Wijzigingen aan de basisopstelling zijn nog toegestaan tot 31/07. Dit kan men doorgeven via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
• De reeksindeling is ondertussen online beschikbaar.

Lees meer...
 
De eerste BRANT-CUP Afdrukken
Zaterdag 5 mei was het zover: de eerste BRANT-CUP, zoals we de wisselbeker genoemd hebben. Een ontmoeting tussen de eerste en tweede van de gemengde A-reeks van de PBA real money slots seniorencompetitie en van de VETCUP van Vlaams Brabant. Deze ontmoeting ging door in sporthal Den Egger in Scherpenheuvel.
Lees meer...
 
Inschrijving Seniorencompetitie seizoen 2018-2019 Afdrukken

Hier moeten de gemotiveerde senioren zijn om hun ploeg in te schrijven voor het volgende seizoen 2018-2019. Let wel ! niet individueel inschrijven, maar wel per ploeg.

 
Jaarlijks Seniorenfeest Afdrukken

Het competitieseizoen voor de senioren is weldra weer afgelopen. Tijd voor wat ontspanning na de geleverde inspanning. Dit kan op het jaarlijks  Seniorenfeest op 28 april 2018. Ambiance verzekerd met eten, drinken, dansen en een prijsuitreiken. Alles zal aanwezig zijn. Zeker op tijd inschrijven !

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8