PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Jeugdhoekje
Inleiding Afdrukken
Geschreven door Administrator   
De jeugd is de toekomst van elke sport. Dit is zeker ook het geval voor een sport als badminton. Vandaar dat de jeugd verdient te worden opgevolgd zoals het hoort. Een goed jeugdbeleid staat dan ook centraal. Hiervoor wil de PBA zorgen, o.a. door volgende initiatieven:
Bij dit alles hebben wij en onze jeugdspelers ook de steun nodig van ouders, vrienden en andere supporters.

Dank aan alle ouders en familieleden die telkens weer opnieuw voor vervoer zorgen naar de trainingen en sporthallen waar tornooien of jeugdonmoetingen doorgaan. Dank aan alle ouders en familieleden die steeds langs de zijlijn toekijken hoe hun kroost zich inzet op het veld. Dankzij jullie kunnen onze jeugdspelers evolueren en gemotiveerde badmintonners worden. Dank je wel!
 
Individuele Eindrangschikking JCC 2018 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 29 november 2018 17:35

 
YBJM Brons Hamme 2018 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 15 november 2018 11:40

Vandaag stond het jeugdtornooi van Danlie op het programma, hierbij een korte weergave van de resultaten van onze youngsters. Verslag

 
Kirchberg , Luxemburg - 27 en 28 oktober. Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 09 november 2018 10:51

De herfstvakantie begint, doch er reizen een aantal van onze selectiespelers af richting Kirchberg, waar een ‘buitenlands’ tornooi op het programma staat. Leuk om eens tegen andere sportieve grootheden( letterlijk en figuurlijk soms) te spelen dan the usual suspects. volledig verslag.

 
YBJM Brons Bocholt 2018 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 28 oktober 2018 12:16

Zat en zon 22 en 23/9 met z’n allen naar Limburg, voor een Zilver tornooi met veel ‘Rode’ spelers. Spijtig dat W_ Vlaanderen geen inschrijving deed, want dat had direct zijn invloed bij de poulesamenstelling zeker bij - 11. Dubbel heren en de mix waren op een koppel na volledig rood gekleurd. Lees het volledige verslag.

 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 53