PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Antwerp Internationals badminton club vzw Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 08 oktober 2019 15:21

De nieuwste club in de PBA familie zal onder volgende naam gekend zijn :  "Antwerp Internationals badminton club vzw". Het is een recreantenclub die wekelijks in Wilrijk zal spelen. Welkom !

 
Yonex Belgian Junior Master Tornooi Brons Lokeren 7/9/2019 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 08 oktober 2019 15:15

De PBA-selectie bestond uit 30 spelers/speelsters verdeeld over de jeugdcategoriën U11 (9), U13 (14) en U15 (7). Hier is het verslag.

 
Yonex Belgian International 2019 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 16 september 2019 00:00

Een niet te missen evenement !

De 15e editie van de Yonex Belgian Open loopt van 11 september t.e.m. 14 september.  Net zoals vorige editie in de Sportoase te Leuven. We rekenen op een tot de nok gevuld huis voor een spetterende editie !

Iedereen daarheen !  Sporthal  Toernooi.nl

 
Georges Rogiers Tornooi - YBJM Brons 2019 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
woensdag, 28 augustus 2019 15:51

Het Georges Rogiers tornooi van de PBA is een bronzen tornooi binnen het Yonex Belgian Junior Master Circuit. Er wordt alleen enkel en dubbel gespeeld. Het tornooi vindt plaats in sporthal EduSport, Broeder Frederikstraat 3, 2170 Merksem. Het inschrijvingsgeld bedraagt 5€ per discipline. Inschrijven kan tot vrijdag 27 september. De loting gaat door op woensdag 2 oktober ten huize van referee Koen Pelsmaekers. Het reglement van het YBJM kan je raadplegen op de website van Badminton Vlaanderen. Meer info kan je verkrijgen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . SporthalToernooi.nl         

We hopen de spelers  van alle clubs talrijk te mogen ontmoeten op 12 oktober voor een spetterend tornooi met sportieve en spannende wedstrijden voor alle leeftijden.   Linda Schippers, PBA Tornooicommissie

 
PBA Selectiespelers 2019 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 11 augustus 2019 13:13

Eind mei ging er weer een PBA-training voor niet-selectiespelers door. Heel wat spelertjes (6-12 jaar) uit vele clubs van onze provincie hadden een toffe en leerrijke voormiddag onder leiding van enkele van de PBA-trainers! Schitterend om zoveel inzet en enthousiasme te zien!
Heb je zelf talentvolle spelertjes in je club die hier graag aan zouden meedoen, schrijf dan alvast 11/01/2020 in jullie agenda, want dan staat de volgende training op het programma. Praktische info volgt later.
Niet minder dan 58 spelers uit 18 verschillende clubs  zullen komend seizoen deel uitmaken van onze PBA-jeugdselectie en onze Antwerpse kleuren verdedigen in binnen- en buitenland! Wij wensen hen alvast een leerrijk, sportief en succesvol seizoen toe.

 
Initiator cursus op 28/8 te Rijkevorsel Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 05 augustus 2019 09:05

Altijd al een trainerscarrière in badminton willen uitbouwen ?
Dan is het nu hét moment om een initiatorcursus te volgen. In onze regio start immers een nieuwe cursus op 28/8 te Rijkevorsel.
In een traject van 64 uur zal je zowel theoretisch als praktisch omgevormd worden tot een volwaardig Initiator badminton !
Meer info en inschrijven kan via volgende link:  https://www.badmintonvlaanderen.be/page/34427/Initiator
Alvast veel succes gewenst !

 
Vacature Verantwoordelijke Jeugdcircuit Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 21 juni 2019 00:00

 
Infobrief nr5 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 24 juni 2019 10:43

De "grote, lange, dikke, interessante" infobrief nr5 is er. Veel leesplezier !

 
Vacature trainer (m/v) voor PBA selectiespelers Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 31 mei 2019 00:00

 

PBA is op zoek naar gemotiveerde trainer(s) voor de jeugdtrainingen van de PBA-selectiespelers.

 

In samenwerking met de jeugdtrainingscommissie ben je mee verantwoordelijk voor de jeugdwerking van PBA. Je werkt nauw samen met de hoofdtrainer en de andere trainers uit de groep.
Je komt terecht in een trainersteam waar kwalitatieve trainingen en de nodige dosis plezier centraal staan.

1.Taakomschrijving
- je geeft training aan een vaste groep selectiespelers gedurende één of meerdere trainingsmomenten per week. De trainingen gaan door in de ruime omgeving van Antwerpen.
- je coacht onze selectiespelers op de bronzen en zilveren tornooien van het Yonex Belgian Junior Mastercircuit en/of tijdens enkele buitenlandse tornooien.
- je neemt deel aan trainersvergaderingen.
2.Diploma
 - Minimum Initiator
3.Vergoedingen
 - volgens de geldende PBA tarieven.

Ben je klaar en gemotiveerd om mee te werken aan één van de beste jeugdwerkingen van het land ? Stuur dan ten laatste 15 april je gemotiveerde sollicitatiebrief naar onze hoofdtrainer ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )
en de verantwoordelijke voor de Jeugdtrainingscommissie ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).
Wil je meer info, aarzel dan niet om ons te contacteren.
De kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek en ten laatste eind mei zullen de geselecteerde kandidaten bekend gemaakt worden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 64