PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Annie Van Eynde naar Athene Afdrukken
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 27 januari 2004 14:29
Annie Van Eynde
Hoofdscheidsrechter Annie Van Eynde was geselecteerd om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Athene in 2004. Ze was er als "linesman" aanwezig en heeft zo de Belgische kleuren vertegenwoordigd. Gefeliciteerd met deze selectie, Annie! Ondertussen heeft zij als referee en umpire afscheid genomen van het Belgische badminton. Zij werd voor haar jarenlange inzet gevierd tijdens de Algemene Vergadering in mei 2007. We zullen haar missen...
 
Nieuwe en snellere server! Afdrukken
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 10 november 2000 14:31
Sinds enkele weken is onze website overgeplaatst naar een nieuwe provider en dus ook een nieuwe server, waardoor we een tijdje niet online zijn geweest. Op enkele rubrieken na werkt alles echter weer zoals voorheen.
 
Algemene Kioskinformatie Afdrukken
Geschreven door Administrator   
donderdag, 20 april 2000 14:31
We bieden vanaf heden clubs de mogelijkheid om informatie van algemeen nut in deze nieuwskiosk te plaatsen. Je kan dus bijvoorbeeld informatie over een tornooi of activiteit aan andere badmintonfanaten meedelen via deze kiosk.
Wat moet je hiervoor doen? Simpel, je stuurt gewoon een e-mail naar onze webmaster op bovenstaand adres met de informatie die je graag op de nieuwskiosk had zien staan. Na goedkeuring door de PBA wordt je bericht dan geplaatst op deze pagina.

Clubs kunnen ook inschrijvingsformulieren van tornooien online laten zetten en dit in PDF formaat. Je mailt daarvoor gewoon het formulier in een leesbaar formaat (bv. MS Office, WordPerfect, AppleWorks, ClarisWorks of andere) naar onze webmaster en wij zorgen voor de rest. Op die manier wordt het voor clubs nog gemakkelijker om informatie van tornooien en activiteiten te verspreiden.

Nog vragen over de nieuwskiosk? Mail dan naar Linda op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
<< Start < Vorige 61 62 63 64 Volgende > Einde >>

Pagina 64 van 64