PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
"Algemene Verordening Gegevensbescherming" Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 15 juni 2018 00:00

In 't kader van de nieuwe wetgeving en in afwachting dat we het nodige doen, gelieve volgend bericht te lezen van onze voorzitter.

Beste clubs,
Beste spelers,

Vanaf 25 mei 2018 treedt de "Algemene Verordening Gegevensbescherming", beter bekend onder de naam GDPR (General Data Protection Regulation), in werking. Deze verordening heeft als doel de Europese burgers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens, een evolutie waar de Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen mee voor instaat: PBA verbindt zich ertoe jullie op de meest transparant mogelijke manier op de hoogte te houden van het gebruik van jullie persoonlijke gegevens.

Lees meer...
 
De PBA is NOG STEEDS op zoek naar bereidwillige medewerkers ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 31 mei 2018 00:00

 
Infobrief nr6 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 20 mei 2018 00:00

Met een beetje vertraging is infobrief nr6 er.

 
De eerste BRANT-CUP Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 13 mei 2018 13:27
Zaterdag 5 mei was het zover: de eerste BRANT-CUP, zoals we de wisselbeker genoemd hebben. Een ontmoeting tussen de eerste en tweede van de gemengde A-reeks van de PBA real money slots seniorencompetitie en van de VETCUP van Vlaams Brabant. Deze ontmoeting ging door in sporthal Den Egger in Scherpenheuvel.
Lees meer...
 
RABC : vacature jeugdtrainer Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 24 april 2018 19:42

Royal Antwerp Badminton Club zoekt dringend, naar volgend seizoen toe, een hoofdtrainer voor haar jeugdwerking. Trainingen gaan door in de sporthal van Pius X, VII Olympiadelaan Antwerpen.
Trainingsavond is woensdag van 17u30 tot 20u. Vanaf 2de week van september tot eind april. Tijdens de schoolvakanties is er geen training. Trainer moet ervaring hebben met het training geven slots online real money aan jeugd en jeugdwerking in het algemeen.
Hij moet kunnen omgaan met ouders en een leuke sociale babbel hebben. Vergoedingen, volgens diploma en ervaring, zijn overeen te komen.
Kandidaten kunnen zich kenbaar maken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Vriendelijke groeten, R.A.B.C. Bestuur.

 
Vacatures Badminton Vlaanderen Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 16 april 2018 10:16
Badminton Vlaanderen is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om volgende noden in te vullen. Een nieuwe voltijdse administratief medewerker voor competitieve aspecten en een nieuwe Directeur Dienstencentrum. Hou rekening met de respectievelijke uiterste sollicitatie datums van 21 mei en 30 april.
 
Jaarlijks Seniorenfeest Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 29 maart 2018 12:08

Het competitieseizoen voor de senioren is weldra weer afgelopen. Tijd voor wat ontspanning na de geleverde inspanning. Dit kan op het jaarlijks  Seniorenfeest op 28 april 2018. Ambiance verzekerd met eten, drinken, dansen en een prijsuitreiken. Alles zal aanwezig zijn. Zeker op tijd inschrijven !

 
Inschrijving Seniorencompetitie seizoen 2018-2019 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
donderdag, 29 maart 2018 12:15

Hier moeten de gemotiveerde senioren zijn om hun ploeg in te schrijven voor het volgende seizoen 2018-2019. Let wel ! niet individueel inschrijven, maar wel per ploeg.

 
PBA medewerkers gezocht ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 18 maart 2018 00:00

Een goed draaiende organisatie, met veelvuldige knappe initiatieven, heeft altijd nood aan extra medewerkers.

Vandaar deze oproep. Klik hier voor alle details !

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 64