PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Nieuw ranking- en klassementsysteem Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 27 juni 2020 08:55

We kunnen je nu informeren over de werking van het nieuwe systeem:
§  Hier vind je een korte schets van het nieuwe systeem ( ook in bijlage van deze mail toegevoegd )
§  Een meer gedetailleerde uitleg kan je vinden via deze presentatie:   https://www.youtube.com/watch?v=YcqWra_1v0s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0FNT2YTstNH03fU-jbpu1V49G1fOuAg6NlO-_N4ET4iFTeeYsdjWbVSZ4
§  Wat is je toegewezen klassement? Via deze website kan je op zoek naar je nieuwe klassement:   https://badvlasim.westeurope.cloudapp.azure.com/
Heb je nog vragen over je klassement? Vind je het toegewezen klassement te laag of te hoog? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Evelien De Bra – ook bestuurder bij PBA – heeft mee gewerkt aan het nieuwe systeem en kan je vragen beantwoorden:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je kunt ook het algemene adres van Badminton Vlaanderen hiervoor contacteren:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Wel wordt gevraagd om de vragen zo veel mogelijk per club te bundelen ( via secretaris, voorzitter of competitieverantwoordelijke ) om de verwerking makkelijker te maken.
Sportieve groeten, Peter.

 
Vacature hoofdtrainer PBA Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 27 juni 2020 00:00

De provinciale jeugdwerking moet op zoek naar een  nieuwe hoofdtrainer !

Ben jij degene die we zoeken om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan zijn/haar carrière als badminton hoofdcoach ?

Klik hier voor alle gegevens


Je kan ons contacteren via volgend mailadres :  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Wie wil zijn trainersdiploma praktisch gebruiken? Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 27 juni 2020 00:00

Rita Serveert uit Kontich kan een trainer gebruiken voor trainingssessies op volgende dagen:

Wij zoeken een gemotiveerde trainer voor de jeugdsessies op woensdagmiddag, van 13u tot 15u, voor 12 tot 18 jarigen.
Verder op woensdagavond, van 19u tot 20u30, voor jeugdige competitiespelers. Ten slotte op dinsdagavond, van 20u tot 21u30, voor volwassen recreantenspelers.

Heb je interesse neem dan contact op met onze voorzitter, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Royal Antwerp BC zoekt gemotiveerde trainer Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 06 juni 2020 14:10

Club: Royal Antwerp BC
Contactpersoon: Tania Vermeesch
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoon: 0477583211
Minimum diploma trainer: Initiator

Omschrijving:
Op woensdagnamiddag zoeken we een gemotiveerde trainer om onze kleinste groep (7 – 10 jaar) te laten introduceren tot badminton. Iemand die fun en discipline goed kan mixen. Iemand die onze jeugdspelers op een speelse manier de basisbeginselen kan bijbrengen en techniek/tactiek aan de meer gevorderden.
De trainingen gaan door in het PiusX instituut (VIIde-Olympiadelaan 25, Antwerpen) van 17:30 tot 19:00 en worden opgevolgd door onze hoofdtrainer, Jeroen Roeymans, die groep 2 aansluitend training geeft. We zoeken iemand die zich wekelijks of tweewekelijks kan engageren om deze lessen te geven van september tot april. Schoolvakanties zijn vrij uiteraard.

 
In memoriam Rita DHooghe Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 25 april 2020 19:30

Met grote droefheid melden we het overlijden van Rita Dhooghe, de echtgenote van Jan Van Bouwel. Zij is na een moedige strijd van 4 weken op 67-jarige leeftijd bezweken aan het alles verwoestende coronavirus.

 

Het rouwadres voor de telegrammen naar de familie is de volgende:
 Fam. Van Bouwel - Antwerpsesteenweg 110/VD1L - 2940 Hoevenen
   

Lees meer...
 
In memoriam Hugo Van de Wyngaert Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zaterdag, 25 april 2020 19:17

Met grote droefheid melden we het overlijden van PBA bestuurder Hugo Van de Wyngaert. Hij is op vrijdag 24 april 2020 onverwacht op 76-jarige leeftijd overleden tijdens een reeds langer geplande operatie.

Wat verschrikkelijk nieuws is dit om te horen en te melden aan de badmintonwereld. Hugo is er niet meer. Zo plots. Net nu in deze moeilijke tijden, waar we ook niet echt afscheid van hem kunnen nemen. Onwaarschijnlijk.
Hugo heeft het leven van ieder van ons op een of andere manier geraakt. Iedereen heeft zijn eigen verhaal met hem, ook de PBA, waar hij jarenlang bestuurder was.

Het rouwadres voor de telegrammen naar de familie is:
Fam. Van de Wyngaert - St. Paulusstraat 42 - 2400 Mol

Lees meer...
 
Einduitslag PBA competitie 2019-2020 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
dinsdag, 14 april 2020 16:44

PBA competitie 2019-2020

Mogelijke stijgers en dalers onder de 'lees meer' verwijzing

De groen gemarkeerde teams komen in aanmerking om te promoveren

De rood gemarkeerde teams komen in aanmerking om te dalen

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen in de verschillende reeksen kunnen er bijkomende stijgers en dalers worden gezocht om de reeksen tot 7 ploegen aan te vullen.
Zeker in de onderste reeksen zijn de aangeduide dalers afhankelijk van het aantal inschrijvingen en aantal overgebleven ploegen in de onderliggende reeksen. Dit met name voor: 5de reeks heren, 5de reeks gemengd, 3de reeks dames.

Lees meer...
 
Inschrijvingsformulier voor de seniorencompetitie 2020-2021 Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 20 april 2020 21:49

Het inschrijvingsformulier voor de PBA seniorencompetitie seizoen 2020-2021 is opgemaakt. Download het hier.
Ingevulde formulieren dienen vóór 17 mei 2020 gemaild te worden naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Voor info: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Dringend bericht aan alle PBA leden ! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
maandag, 13 april 2020 00:00

-- Alle PBA competitie ontmoetingen gaan vanaf 12/3/2020 tot en met 19/4/2020 niet meer door ---

De PBA Sportcommissie heeft een bericht gekregen van de Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen. Deze hebben na intern overleg beslist om alle badmintontornooien en competities op nationaal, regionaal en provinciaal niveau tot en met 19 april 2020 niet te laten doorgaan. De federaties volgen hiermee de richtlijnen op federaal, regionaal en/of lokaal niveau om de verspreiding van het coronavirus in ons land zoveel mogelijk tegen te gaan en te vertragen. Voor wat betreft de trainingen adviseren de federaties aan de clubs om overleg te plegen met de gemeentelijke overheden/verhuurders. De federaties hebben op dat vlak geen bevoegdheid. Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen zal de KBBF in overleg met de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen proberen kort op de bal te spelen en snel te communiceren via de sociale media www.facebook.com/badmintonvlaanderen en de website www.badmintonvlaanderen.be.

Dit betekent dus dat alle PBA competitie ontmoetingen van 12/3/2020 tot en met 19/4/2020 niet doorgaan ! De PBA Sportcommissie communiceert naar alle competitieverantwoordelijken hoe het verder verloop van het competitieseizoen zal gaan, van zodra dit beslist kan worden. De opschorting geld dus voor alle PBA competities : jeugd, volwassenen en senioren.

Meer info : https://www.badmintonvlaanderen.be/news/132923/BREAKING-Geen-competitie-en-tornooien-van-12032020-tem-19042020

Volg de PBA communicatie aangaande de PBA competitie via de Facebook pagina : https://www.facebook.com/Badminton-PBA-vzw-459797724163262/

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 64