PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
Reglementen Afdrukken

De provinciale jeugdcompetitie is toegankelijk voor één of meerdere ploegen van clubs die aangesloten zijn bij de Badminton Vlaanderen én een jaarlijkse werkingstoelage betalen aan de PBA. Deelname aan de jeugdcompetitie is gratis. Er is een specifiek PBA reglement voor de jeugdcompetitie.

Inschrijven

Ploegen die wensen deel te nemen aan de provinciale jeugdcompetitie dienen zich in te schrijven via hun club. De inschrijving gebeurd online en de link om in te schrijven wordt telkens in de maand april naar alle clubs verzonden.


 

Jeugdcompetitiereglement

Voor de provinciale jeugdcompetitie is het nieuwe provinciale competitiereglement voor jeugd van kracht, dat ingaat vanaf seizoen 2010-2011. Het werd voorgesteld op de Algemene Vergadering van 24 april 2015.
Inschrijven kan je via de club en gebeurt via toernooi.nl .


 

Ontmoetingsformulieren

De officiële ontmoetingsformulieren, die op de Algemene Vergadering met de clubs worden meegegeven, dienen juist, volledig en duidelijk leesbaar ingevuld te worden.  Het witte formulier is bestemd voor de thuisploeg. Het groene voor de bezoekers. Beide formulieren dienen door respectievelijk de thuisploeg en de bezoekers te worden bijgehouden tot de start van het volgende seizoen. Op vraag van de verantwoordelijke jeugdcompetitie dienen ze opgestuurd te worden naar de hem.

 

Kalenderwijzigingen

Het verplaatsen van een ontmoeting na het begin van het competitieseizoen, d.w.z. na 1 september, wordt enkel en alleen toegestaan, indien de verantwoordelijke van de jeugdcompetitie vooraf door beide ploegen een schriftelijke bevestiging van de nieuwe overeengekomen datum ontvangt en er gehandeld wordt volgens het nieuwe reglement.

 

Reeksindeling, kalenders en rangschikking

Elders op onze website vind je nog de reeksindeling, kalenders en rangschikking voor de jeugdcompetitie.

 

PBA Verantwoordelijke

 Verantwoordelijke: DIELEMAN Sigurd