PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
Kennismaking


Welkom in de elektronische wereld van de PBA Afdrukken

Het acroniem PBA staat voor "Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen". Onze vereniging is één van de vijf provinciale raden van het Vlaamse landsgedeelte. De PBA is een vzw die alle clubs uit haar provincie groepeert en ondersteunt, die officieel aangesloten zijn bij de Vlaamse Badmintonliga (afgekort VBL). Op deze en de volgende pagina's vinden jullie allerlei informatie terug in verband met het reilen en zeilen in de badmintonwereld van onze provincie.

Details over onze werking, adressen en statuten zijn te vinden onder de rubrieken "Kennismaking" en "Commissies". Speciale aandacht voor onze jeugd vind je in het "Jeugdhoekje". Voor reglementen en competitieresultaten kunnen jullie terecht onder de sectie "Competitie". Natuurlijk vertellen we jullie alles over tornooien en andere badmintonevenementen in onze regio in de sectie "Tornooien". De daaruit voortvloeiende klassementswijzigingen vind je in "Klassementen". Interessante nieuwtjes, artikels, verslagen, links naar andere sites staan onder "Varia". Daaronder valt ook het archief van de voorbije seizoenen.

Veel plezier!!! Verbeteringen en aanvullingen zijn uiteraard altijd welkom.

 
Nieuw banknummer Afdrukken
Vanaf heden werkt PBA met een andere, nieuwe, bankrekening :
ARGENTA:     BE15 9731 3864 1730  /   Bic ARSPBE22.
 
Nieuwe club in Duffel Afdrukken
Anno 2012 heeft Sven Wuyts de gemotiveerde aanloop genomen om in Duffel een badmintonclub op te richten, omdat Sven op de hoogte was dat er een splinternieuwe sporthal werd neergepoot naast de sportaccommodatie van Duffel (naast de FC Duffel, Atletiek Duffel en Zwem.com) , .... hij is er in geslaagd ! Sven, een dikke proficiat hiervoor ! De eerste speeldag is op zaterdag 26/10 met korting op het lidgeld voor snelle inschrijvers.
Lees meer...
 
Welkom 'Badminterroristen' Afdrukken
De PBA familie is met 'Badminterroristen' een club rijker. Het is een recreantenclub met een zaal in Muizen en Rudi Delarue als voorzitter. Meer info onder de rubriek 'Kennismaking'.
 
Een nieuwe Hoofdtrainer Afdrukken
Na lang zoeken kunnen we bevestigen dat PBA selektie een nieuwe hoofdtrainer heeft aangeworven.
Jeroen Verhulst zal vanaf nu de verantwoordelijkheid hebben over het trainersteam. Jeroen is A trainer en is overgestapt uit het trainersteam van PBO.
Wij wensen Jeroen veel succes in zijn uitdaging onze selektie verder uit te bouwen.

Tevens willen we Eddy Van Herbruggen danken in het verleden deze taak tijdelijk op zich te hebben genomen.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2