PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
Commissies


Inleiding Afdrukken
Het dagelijkse werk in een vereniging als de PBA is van die orde dat dit moet verdeeld worden over een aantal groepen van mensen die zich daarvoor ten volle kunnen inzetten. Deze worden commissies genoemd. Elke commissie heeft een voorzitter en vaak ook één of meerdere medewerkers.
Deze pagina's lichten een tip van de sluier op door een summiere beschrijving te geven van hun werking. Er is ook steeds een verantwoordelijke aangegeven. Je kunt bij deze persoon altijd terecht met eventuele vragen of opmerkingen.
 
Als club zelf een cursus wedstrijdleider organiseren Afdrukken

Wanneer je als club een cursus voor wedstrijdleiders wil inrichten met medewerking van Badminton Vlaanderen kan dat,
maar er zijn enkele zaken waar je rekening mee moet houden:

Lees meer...
 
Opleiding van umpires en referees jaar 2017 Afdrukken

In bijlage de uitnodiging voor de opleiding van umpires en referees jaar 2017. Uitnodiging Uitnodiging  De inschrijving gebeurt online via Badminton Vlaanderen onder rubriek 'officials - umpires - opleiding' of de rubriek  'officials - referees - opleiding'. Groeten, Nicole De Boeck.

 
PBA Recreantenteam Ontmoeting Afdrukken
Een succesvol PBA Recreantenteam Ontmoeting is weer achter de rug. Met dank aan de deelnemers en een dikke proficiat voor de geleverde prestaties.
 
Cursus wedstrijdleiders in onze provincie Afdrukken
De afgelopen maanden bereikten ons enkele mails met de vraag wanneer er in onze provincie een cursus voor wedstrijdleiders wordt gepland. Nu, de eerstvolgende cursussen worden door Badminton Vlaanderen georganiseerd tijdens het BK in Heist o/d Berg op zaterdag 6/2/2016. Alle info vind je hier terug.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6