PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
Vraag en aanbod
Hier komen mogelijke vragen en aanbod i.v.m badminton. U zoekt iets, mail mij!
Let wel, zoekertjes worden na één maand van de site verwijderd om plaats te maken voor nieuwe!
Hierbij verzoek ik ook de indieners van een vraag of aanbod, mij zo snel mogelijk te melden indien deze niet meer van toepassing is.

BC Oelegem zoekt een jeugdtrainer voor het seizoen 2018-2019 Afdrukken

Onze club is voor het komende seizoen 2018-2019 op zoek naar een jeugdtrainer voor op maandagavond training te willen geven aan onze jeugdspelers (huidig aantal jeugdleden is 17). De groep is gevarieerd in leeftijd, van 9-18 jaar. Momenteel hebben we 1 jeugdploeg ingeschreven in de competitie. Het doel voor onze jeugdafdeling is vooral gericht op plezier en natuurlijk ontwikkeling in de sport.  EBC Oelegem zoekt een jeugdtrainer voor het seizoen 2018-2019r zijn 35 jeugdtrainingen gepland voor het komende seizoen (exacte planning wordt na een overeenkomst overhandigd). Ze zullen telkens doorgaan op maandagavond van 18:30 - 20:00 in sporthal Het Loo (adres: Antwerpsesteenweg 45, 2520 Broechem). Vergoeding is bespreekbaar in overleg met de contactpersoon.  Indien je geïnteresseerd bent in deze vacature, gelieve contact op te nemen via e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of telefonisch contact (0496/65.74.53) met Sebastiaan Leys, voorzitter van BC-Oelegem.

 
Badmintonstage BC Zwijndrecht Afdrukken

BC Zwijndecht doet een jaarlijkse badmintonstage, samen met de gemeente Zwijndrecht, op 13, 14, 16 en 17 augustus 2018.
Daarvoor wordt nog een initiator/trainer B gezocht die deze stage wil leiden.

 
OLVE Badminton Club zoekt een trainer Afdrukken
OLVE Badminton Club zoekt een trainer om training te geven aan de C2/D competitiespelers (leeftijdsrange 15 - 30 jaar) op vrijdagavond 19:00 - 20:45 u in Sporthal Den Willecom - Edegem.  20 lessen in de periode september - juni. Exacte data af te spreken.  Liefst trainer-B of gelijkwaardig door ervaring.  Interesse:  stuur een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. naar Olve.   ClubgegevensSporthal
 
Badminton Poona Mortsel zoekt jeugdtrainer Afdrukken
Wij zoeken een gemotiveerde initiator voor training aan onze jeugdspelers op maandag van 18.00 tot 19.30u. Dit vanaf de seizoensstart, begin september 2015. Je werkt samen met de jeugdtrainer waarbij taken onderling verdeeld worden na afspraak. Geïnteresseerden kunnen kontakt opnemen met Jim Clottens, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
Royal Antwerp Badmintonclub zoekt hoofdtrainer Afdrukken
D R I N G E N D voor het volgend seizoen !  Royal Antwerp Badmintonclub zoekt een hoofdtrainer voor onze jeugd die de succesvolle trainingen kan verder zetten. Iemand die bereid is om de hoofdlijnen uit te zetten naar de toekomst toe. Deze trainingen gaan door elke woensdagavond vanaf 17u30 tot 21u ( uitbreiding mogelijk tot 22u ). Een hulptrainer zal ook altijd aanwezig zijn zodat je nooit alleen training moet geven. Groepen van 25 spelers mag geen probleem vormen. Een realistische vergoeding behoord ook bij de functie van hoofdtrainer.
Voelt u zich aangesproken contacteer me dan via gsm nr 0476/55 15 24 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.    Sportieve Groeten, Peter Bonheur
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3