PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
Nieuws van de provincie Antwerpen
De provincie Antwerpen organiseert verschillende evenementen, waar ook de PBA nauw mee is betrokken en of samenwerkt. Speciaal voor sport werd de site APB Sport ontwikkeld. Ook cursussen van allerlei aard georganiseerd door de provincie, die betrekking kunnen hebben op onze badmintonsport worden hier vermeld.
Indien niet hier vermeld, vind je deze zeker terug op hun vormingsaanbod.

Vacatures Badminton Vlaanderen Afdrukken
Badminton Vlaanderen is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om volgende noden in te vullen. Een nieuwe voltijdse administratief medewerker voor competitieve aspecten en een nieuwe Directeur Dienstencentrum. Hou rekening met de respectievelijke uiterste sollicitatie datums van 21 mei en 30 april.
 
WERELDRECORD badminton heren singles verbroken Afdrukken

Hallo badmintonliefhebbers,  Wij als club en bestuur zijn heel fier jullie te laten weten dat Ken Vanthielen en Thomas Dejaeghere van De Nekker BC vzw het wereldrecord badminton heren singles verbroken hebben. Ze zijn afgelopen zaterdag om 10 uur tijdens ons Internationaal Toernooi begonnen aan hun badmintonmarathon. Op zondagmiddag, na 26 uur en 26 minuten badmintonnen hebben ze het wereldrecord verbroken. Een ongelooflijk moment. Heel wat toeschouwers hebben hen aangemoedigd en wat een warme supporters!  Heel veel lof, respect en wat een prestatie! Ken en Thomas: een heel dikke proficiat mannen! We zullen dit niet snel vergeten.

Bekijk ook zeker reportages van RTV en Het Laatste Nieuws. Als bestuur en club willen we Ken en Thomas bedanken voor het initiatief en de prestatie!

Lees meer...
 
Antwerps Badmintonfestival 2016 Afdrukken

Op zaterdag 3 en zondag 4 december 2016 gaat het Antwerps Badmintonfestival door te Berchem. Het evenement staat volledig in het teken van de recreatieve sporter en iedereen kan hieraan deelnemen.
Deelnemers kunnen zich inschrijven per halve dag, waarbij ze minstens 5 wedstrijden spelen van maximum 10 minuten. Er worden verschillende reeksen ingericht, zowel in de voor- als de namiddag en dit op zaterdag en zondag. De deelnameprijs bedraagt € 3 per discipline/persoon, inclusief verzekering. Daarnaast krijgen deelnemers ook nog een aandenken en een drankje.
Voorinschrijven is noodzakelijk en kan van woensdag 2 november tot en met woensdag 30 november 2016. Inschrijven kan via de website van stad Antwerpen of telefonisch tijdens de kantooruren via 03/338 97 84.
Er zijn prijzen voor de winnaar van elke reeks en per halve dag worden er ook vijf prijzen verloot onder alle deelnemers. Voor meer informatie kan je terecht op onze Badminton Vlaanderen website en op bijgevoegd promotiemateriaal. We hopen van harte dat jullie er bij kunnen zijn op het badmintonfestival.

 
Badmintoninstuiven 2015-2016 Afdrukken
Het schooljaar is alweer begonnen en zoals elk jaar organiseert de Stichting Vlaamse Schoolsport in samenwerking met Badminton Vlaanderen een aantal badmintoninstuiven voor de 2de graad Lager Onderwijs.. Hieronder vindt u de kalender voor provincie Antwerpen, welke eveneens te vinden is op de website van SVS.
Lees meer...
 
Ethisch Management Afdrukken
Op dinsdag 22 april 2014 organiseert ICES in samenwerking met het Autonoom Provinciebedrijf Sport een vorming ‘Ethisch  Management’. Bijgevoegd vind je de folder van deze info. Inschrijven kun je via deze link.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5