PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Seizoen 2018-2019 Afdrukken
Inhoudsopgave
Seizoen 2018-2019
Officiƫle tornooien en evenementen
PBA Jeugdcircuit
Niet-officiƫle tornooien en ontmoetingen in de pro
Internationale tornooien en ontmoetingen
Alle Pagina's

Op deze pagina verschijnen de uitslagen van de tornooien in de provincie Antwerpen, zoals deze in de PBA Infobrief gepubliceerd worden, aangevuld met enkele interprovinciale en nationale evenementen, en een reeks niet-officiële ontmoetingen. Enkel voor de tornooien met een blauwe link is er reeds informatie beschikbaar. Klik in onderstaande lijst op de naam van een tornooi om het bijbehorende inschrijvingsformulier of de uitslagen te bekijken. Dit zijn allemaal PDF  of JPG bestanden.

Voor een overzicht van alle officiële tornooien en kampioenschappen in België verwijzen we naar de Tornooikalender (een Excel bestand in PDF formaat) van het lopende seizoen. Daar vind je gegevens in verband met datums, tornooitypes, referees, sporthallen en tornooiverantwoordelijken.Een volledig bijgewerkte lijst met inschrijvingsmogelijkheden vind je ook op de VBL- website.

 

Gebruik het login scherm om aan te loggen als standaard gebruiker. Deze laat de gebruiker toe paginaelementen te wijzigen of toe te voegen.