PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Jeugdhoekje PBA Training voor 6- tot 12-jarige clubspelers
PBA Training voor 6- tot 12-jarige clubspelers Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
vrijdag, 10 januari 2020 00:00

Op zaterdag 11 januari 2020 plant PBA naar goeie traditie een training voor de jeugdspelertjes van de clubs uit onze provincie. Deze training zal geleid worden door enkele van onze beste PBA-trainers.
Alle talentvolle spelertjes van 6 tot maximum 12 jaar (lagere school) zijn van harte welkom van 13 tot 17u in sporthal  Stedelijk Lyceum Topsport, Edegemsesteenweg 100 - Wilrijk.Uitnodiging Sporthal

Een unieke manier om te kunnen ervaren hoe een PBA-training er aan toe gaat. Ongetwijfeld een leuke en leerrijke ervaring !
Met deze zouden we jullie dan ook van harte willen uitnodigen om jullie spelertjes deze training te laten meemaken. Mogen wij ook kinderen van jullie club verwachten ?
Wij zien jullie inschrijvingen alvast graag tegemoet ! Graag van de spelers die je wil inschrijven hun volledige naam en geboortedatum doorgeven aub, en dit uiterlijk op donderdag 9 januari 2020.
Alle praktische info vind je in de flyer in bijlage.Uitnodiging Alle leeftijden worden om stipt 13u verwacht in de sporthal !​
Voor meer info blijven wij graag ter beschikking: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
We kijken er al naar uit om jullie spelertjes te verwelkomen !
Patrick Broeckx
Verantwoordelijke PBA Jeugdtrainingscommissie