PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Jeugdhoekje IPJO 2018: Proficiat West-Vlaanderen!
IPJO 2018: Proficiat West-Vlaanderen! Afdrukken
Geschreven door Vervaet Eddy   
zondag, 17 juni 2018 16:18

Op 19 en 20 mei vond de 30ste editie van de IPJO (InterProvinciale Jeugd Ontmoeting) plaats in eigen provincie, meer bepaald in Herentals.
Het werd een supereditie met heel veel sfeer en inzet. De vele aanwezigen konden genieten van tal van sportieve en spannende wedstrijden tussen de beste
jeugdspelers van de verschillende Vlaamse provincies.

Vlaams-Brabant was de sterktste provincie bij de U13 en U17.
West-Vlaanderen won de U11 en U15 en was algemeen gezien de sterktste en mocht dus met de welbegeerde wisseltrofee naar huis. Van harte proficiat !
Ook onze eigen selectiespelers deden het verre van slecht: geen algemene overwinning of beker voor een leeftijdscategorie dit jaar, maar wel knap 2de bij U11, 2de bij U13, 4de bij U15 en 2de bij U17 wat een mooie algemene 2de plaats opleverde !

Een welgemeende dank ook aan alle vrijwilligers, ouders en bestuursleden die een heel jaar lang dit evenement hebben voorbereid en in goeie banen geleid. Het resultaat van al dat werk mocht gezien worden.
Van alle mogelijke kanten kwamen er na afloop een pak felicitaties.
We zullen nog lang met een goed gevoel op deze editie terugkijken !

Wil je nog eens terugblikken, kan je op de IPJO2018 Facebookpagina nog honderden foto's terugvinden: https://www.facebook.com/IPJO2018/

Heel veel kijkplezier !
PB