PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia Nieuwskiosk Algemene Kioskinformatie
Algemene Kioskinformatie Afdrukken
We bieden vanaf heden clubs de mogelijkheid om informatie van algemeen nut in deze nieuwskiosk te plaatsen. Je kan dus bijvoorbeeld informatie over een tornooi of activiteit aan andere badmintonfanaten meedelen via deze kiosk.
Wat moet je hiervoor doen? Simpel, je stuurt gewoon een e-mail naar onze webmaster op bovenstaand adres met de informatie die je graag op de nieuwskiosk had zien staan. Na goedkeuring door de PBA wordt je bericht dan geplaatst op deze pagina.

Clubs kunnen ook inschrijvingsformulieren van tornooien online laten zetten en dit in PDF formaat. Je mailt daarvoor gewoon het formulier in een leesbaar formaat (bv. MS Office, WordPerfect, AppleWorks, ClarisWorks of andere) naar onze webmaster en wij zorgen voor de rest. Op die manier wordt het voor clubs nog gemakkelijker om informatie van tornooien en activiteiten te verspreiden.

Nog vragen over de nieuwskiosk? Mail dan naar Linda op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.