PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia Administratief "Algemene Verordening Gegevensbescherming"
"Algemene Verordening Gegevensbescherming" Afdrukken

In 't kader van de nieuwe wetgeving en in afwachting dat we het nodige doen, gelieve volgend bericht te lezen van onze voorzitter.

Beste clubs,
Beste spelers,

Vanaf 25 mei 2018 treedt de "Algemene Verordening Gegevensbescherming", beter bekend onder de naam GDPR (General Data Protection Regulation), in werking. Deze verordening heeft als doel de Europese burgers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens, een evolutie waar de Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen mee voor instaat: PBA verbindt zich ertoe jullie op de meest transparant mogelijke manier op de hoogte te houden van het gebruik van jullie persoonlijke gegevens.


Omdat jullie in het verleden e-mails in verband met de werking van onze vereniging hebben ontvangen, zitten jullie momenteel in onze databank. Dit betekent dat we jullie regelmatig informatie over onze evenementen en onze werking, alsook de Nieuwsbrief toesturen omdat we denken dat jullie deze interessant en/of nuttig vinden. Zoals we ook in het verleden altijd hebben gedaan willen we volledig transparant zijn over de voorwaarden van het legitieme gebruik van jullie persoonlijke gegevens en jullie de kans geven om ons gebruik van die gegevens te controleren.
 
Als jullie geen informatie van onze vereniging meer willen ontvangen, laat het ons dan weten via een eenvoudige e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dan verwijderen we je gegevens definitief uit onze databank. Onze website zal ook een grondige gedaantewisseling ondergaan om aan de GDPR wetgeving te voldoen. Indien je in de toekomst nog steeds op de hoogte wenst gehouden te worden over het reilen en zeilen van onze vereniging, hoef je geen actie te ondernemen en blijf je in de toekomst onze e-mails ontvangen.

Het is belangrijk dat je weet dat we je persoonlijke gegevens nooit zonder je uitdrukkelijke voorafgaande toestemming met derden zullen delen.

Sportieve groeten,
Linda Schippers