PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia Administratief In memoriam Rita DHooghe
In memoriam Rita DHooghe Afdrukken

Met grote droefheid melden we het overlijden van Rita Dhooghe, de echtgenote van Jan Van Bouwel. Zij is na een moedige strijd van 4 weken op 67-jarige leeftijd bezweken aan het alles verwoestende coronavirus.

 

Het rouwadres voor de telegrammen naar de familie is de volgende:
 Fam. Van Bouwel - Antwerpsesteenweg 110/VD1L - 2940 Hoevenen
   

Jan en Rita zijn de bezielers van B.V. Jan Van Bouwel in Hoevenen, waar de PBA al jarenlang trofeeën en andere geschenken aankoopt en laat graveren. Niets is hen ooit teveel. Zij tonen steeds een grote flexibiliteit, weten heel goed waar PBA voor staat en voelen dan ook aan wat we nodig hebben bij weer eens een nieuwe bestelling. Zij zijn tevens trouwe sponsor van de PBA, waarvoor onze absolute dank.
Rita was een bescheiden vrouw, een harde werker, steeds blijgezind als we er waren. Ze had het hart op de juiste plaats. Zij en Jan waren onafscheidelijk. Je kon nooit aan de ene denken, zonder ook de andere in gedachten te hebben. Een uniek koppel.
Rita is veel te vroeg moeten gaan. Ze waren nog niet zo lang geleden verhuisd naar een nieuwbouwappartement en stilaan de activiteiten in de winkel aan het afbouwen om eindelijk van een welverdiend pensioen te kunnen genieten. Helaas, het heeft niet mogen zijn.
De voltallige Raad van Bestuur en alle medewerkers wensen Jan en zijn familie veel sterkte toe. Zij hebben de voorbije weken tussen hoop en wanhoop geleefd. Hopelijk vinden zij nu steun bij elkaar en goede vrienden om dit zware verlies te verwerken.
Lieve Rita, het ga je goed. Voor altijd in mijn gedachten. Rust zacht…

Linda Schippers
Voorzitter PBA
in naam van de Raad van Bestuur