PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia Nieuwskiosk Badmintoninstuiven
Badmintoninstuiven Afdrukken
De VBL laat ons weten dat ook tijdens seizoen 2007-2008 weer een indrukwekkend aantal badmintoninstuiven en –ontmoetingen op het programma staan, verspreid over de 5 Vlaamse provincies. Het gaat hier over naschoolse activiteiten op woensdagnamiddag, waarbij een groot aantal kinderen badminton leert kennen. De kans is groot dat een instuif of ontmoeting neerstrijkt in jouw buurt, of zelfs in de sporthal waar je club speelt.

Deze activiteiten zijn een ideale gelegenheid om promotie te voeren voor de jeugdwerking in je club, omdat de doelgroep (kinderen van het 3e en 4e leerjaar voornamelijk) zelf naar je toe komt. Wanneer deze kinderen gebeten zijn door onze sport na de activiteit nemen ze natuurlijk graag wat informatie mee naar huis over de club(s) in de buurt.

Bij de Vlaamse Badminton Liga kunnen speciale jeugdfolders worden bekomen met de contactgegevens van de jeugdclubs van onze provincie. Natuurlijk mogen informatiefolders van je club ook uitgedeeld worden op de instuiven. Hier vind je de kalender met alle instuiven voor het 3e en 4e leerjaar en voor de ontmoetingen (5e en 6e leerjaar).

Iedereen wordt uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de activiteiten in je buurt. Hopelijk gaat deze mogelijkheid tot promotie niet verloren. Wie weet, levert de instuif of ontmoeting je club een aantal nieuwe jeugdleden op.