PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia Nieuwskiosk Lancering van de Sportdatabank Vlaanderen!
Lancering van de Sportdatabank Vlaanderen! Afdrukken
Het Bloso meldt met genoegen de lancering van de Sportdatabank Vlaanderen voor het brede publiek via een webapplicatie op de Bloso-website en via www.sportdatabankvlaanderen.be.

Wat is de Sportdatabank Vlaanderen?

Bloso hoopt met de Sportdatabank Vlaanderen de sportieve Vlaming een eenvoudig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel te bieden waarmee vlot informatie kan opgezocht worden over de georganiseerde sportbeoefening in de buurt van de eigen woonplaats of elders in Vlaanderen.

Via de Sportdatabank Vlaanderen kan de gebruiker nagenoeg 17.000 sportclubs opzoeken die een aanbod hebben in ongeveer 1.000 sporttakken of disciplines. Ook 2.000 andere organisaties (bv. sportfederaties, sportdiensten, sportraden, enz.) en de relaties tussen al deze organisaties onderling zijn opgenomen in de Sportdatabank Vlaanderen. Zo kan de gebruiker zien bij welke sportfederatie of sportraad een bepaalde sportclub is aangesloten.

Alle informatie wordt aangeboden via eenvoudige lijsten, op een interactieve kaart of via detailschermen van waar men onmiddellijk kan doorklikken naar de contactgegevens van de sportclub; een routebeschrijving kan opvragen; de website van de sportclub openen; doorklikken naar de sportfederatie waarbij de sportclub is aangesloten; doorklikken naar de sportinfrastructuur waarvan de sportclub gebruik maakt; enz.

Verdere informatie via:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of  www.sportdatabankvlaanderen.be