PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia Nieuwskiosk Noorderwijkse trainingsdriedaagse
Noorderwijkse trainingsdriedaagse Afdrukken
De Noorderwijkse Badmintonclub organiseert eind augustus een trainingsdriedaagse onder leiding van Roel Van Heuckelom. De doelgroepen zijn competitieve jeugdspelers en volwassenen. Er zijn nog 10 plaatsen vrij, dus aarzel niet te lang om je in te schrijven. Roel Van Heuckelom , A-speler en o.a. trainer bij de PBA Jeugdselectie, 't Fortje Zwijndrecht en de Nederlandse ereklasser  Tilburg. De doelgroepen zijn competitieve jeugdspelers en volwassenen. Roel zorgt voor een aangepaste groepsindeling.
Wanneer? Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 augustus telkens van 10u tot 15u.
Waar? Sporthal De Wimpel, Dalstraat 28, 2222 Wiekevorst.
Voor wie? Alle competitiespelers, jeugd en volwassenen. Roel zorgt voor een indeling in niveaus.
Programma: opfrissen van alle mogelijke technieken en opkrikken van het fysieke peil na een luie zomer.
Kostprijs: je kan je voor de drie dagen inschrijven, dan kost het je 40 euro. Je kan ook voor slechts 1 of 2 dagen inschrijven, dan kost het je 15 euro per dag.
Hoe inschrijven? Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en schrijf het verschuldigde bedrag over op rekening van de Noorderwijkse Badminton Club 833-5049986-36 met vermelding van je naam en zomerstage badminton. Je inschrijving is pas OK na ontvangst van het bedrag op onze rekening.

Opmerking:   Eten en drank moet je zelf voorzien.    Maximum aantal deelnemers: 28!
Meer info bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0484 260 004