PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Klassementen
Nieuw ranking- en klassementsysteem - extra Afdrukken
Hier vind je het filmpje van Badminton Vlaanderen met de infosessie over het nieuwe rankingsysteem
Sportieve groeten, Peter
 
Nieuw ranking- en klassementsysteem Afdrukken

We kunnen je nu informeren over de werking van het nieuwe systeem:
§  Hier vind je een korte schets van het nieuwe systeem ( ook in bijlage van deze mail toegevoegd )
§  Een meer gedetailleerde uitleg kan je vinden via deze presentatie:   https://www.youtube.com/watch?v=YcqWra_1v0s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0FNT2YTstNH03fU-jbpu1V49G1fOuAg6NlO-_N4ET4iFTeeYsdjWbVSZ4
§  Wat is je toegewezen klassement? Via deze website kan je op zoek naar je nieuwe klassement:   https://badvlasim.westeurope.cloudapp.azure.com/
Heb je nog vragen over je klassement? Vind je het toegewezen klassement te laag of te hoog? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Evelien De Bra – ook bestuurder bij PBA – heeft mee gewerkt aan het nieuwe systeem en kan je vragen beantwoorden:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je kunt ook het algemene adres van Badminton Vlaanderen hiervoor contacteren:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Wel wordt gevraagd om de vragen zo veel mogelijk per club te bundelen ( via secretaris, voorzitter of competitieverantwoordelijke ) om de verwerking makkelijker te maken.
Sportieve groeten, Peter.

 
Klassementen Afdrukken
Aanpassing van de teksten in verband met de klassementen. Klik op de nodige tabs onder het menu 'Klassementen' voor verdere info.