PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia
Foto 's van de seniorenontmoeting van 5 december 2015 Afdrukken
Met dank aan onze huisfotograaf, Luc Bal, die weer een mooie reeks foto 's van de seniorencompetitie heeft gemaakt. Plaats van gebeuren was Edusport tijdens de ontmoetingen van 5 december 2015.
 
Infobrief nr2 Afdrukken
Hij is er. Geniet er van !Uitnodiging
 
Foto 's van de PBA Seniorencompetitie Afdrukken
Onze huisfotograaf, Luc Bal, heeft de sfeer tijdens een seniorenontmoeting proberen vastleggen. Het resultaat zijn sfeerbeelden van de herenwedstrijden, en ja - er zijn ook dames die meedoen in de herenreeks. Dit alles ging door op 7 november in de Sporthal Edusport te Merksem. Met dank aan Luc. Sporthal
 
Foto 's van de Provinciale Kampioenschappen Afdrukken
De Provinciale Kampioenschappen zijn voor dit seizoen alweer beslecht. Oprechte felicitaties aan de winnaars. De foto's van de prijsuitreiking zijn te zien op een Picasa Webalbum, door op deze link te klikken. Verder staan er ook een massa sfeerbeelden op. Indien jullie liever rechtstreeks naar de sfeerbeelden gaan, klik dan hier. Met dank aan onze heel bedreven fotograaf, Luc Bal.
 
Antwerps Badminton Festival Afdrukken
Speel je graag badminton? dan mag je deze editie van het Antwerps Badminton Festival niet missen. Afspraak in 't Rooi op 5 en 6 december. Verdere informatie hierna:  UitnodigingSporthal  En indien jullie nog meer informatie willen, stel ik deze link naar Badminton Vlaanderen en  SVS voor. 
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 15