PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia
Infobrief nr1 van seizoen 2014-2015 Afdrukken
De eerste infobrief van dit seizoen is er. Veel leesplezier!
 
Bijscholing voor trainers door De Pluimplukkers. Afdrukken
Op zaterdag 16 augustus organiseert BC De Pluimplukkers opnieuw een bijscholing voor trainers. De bijscholing gaat door op het Recreatiedomein De Nekker te Mechelen en start om 19u30.Sporthal Thema dit jaar is tactiek dubbel voor jeugdspelers, een thema dat alle jeugdtrainers en andere geïnteresseerden aanbelangt! De bijscholing wordt gegeven door Ine De Clerck. Meer info vindt u op de affiche. Inschrijven kan via mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , met vermelding van uw naam en club.
 
De laatste Infobrief van dit seizoen. Afdrukken
Deze keer, 'drie in één'. Geniet er van.
 
Badminton Vlaanderen zoekt 7 rechters voor Tucht en Klachtencommissie. Afdrukken
Naar analogie met de beroepscommissie is de Tucht en Klachtencommissie (TKC) eveneens op zoek naar een aantal rechters. Dit met het oog op een correct samengestelde commissie. De TKC dient samengesteld te zijn uit 5 effectieve rechters, en 5 plaatsvervangende rechters.
Wegens persoonlijke redenen zijn er op dit moment slechts nog 3 rechters in plaats. Een dringende oplossing stelt zich. Met het oog op een vlot werkende juridische structuur binnen Badminton Vlaanderen zijn we op zoek naar 7 rechters (m/v).
Lees meer...
 
Jaarlijks afsluitingsfeest Seniorencompetitie 2014 Afdrukken
Dit gezellig samenzijn met een mega Breugelbuffet, muziek en dans zal doorgaan op 26 april in cafetaria “EDU-Sport” te Merksem. Om 18.00uur begint de receptie en rond 19.00uur het buffet, dans tot in de late uurtjes. Klik hier voor de Inschrijving.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 16