PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia
Infobrief nr1 Afdrukken

Beste badmintonvrienden,  het nieuwe seizoen is ondertussen al goed op gang, dus hoge tijd voor de eerste PBA-infobrief !  Veel leesplezier, en aarzel niet om hem naar al je badmintoncollega's door te sturen.

 
Infobrief nr6 Afdrukken

Met een beetje vertraging is infobrief nr6 er.

 
RABC : vacature jeugdtrainer Afdrukken

Royal Antwerp Badminton Club zoekt dringend, naar volgend seizoen toe, een hoofdtrainer voor haar jeugdwerking. Trainingen gaan door in de sporthal van Pius X, VII Olympiadelaan Antwerpen.
Trainingsavond is woensdag van 17u30 tot 20u. Vanaf 2de week van september tot eind april. Tijdens de schoolvakanties is er geen training. Trainer moet ervaring hebben met het training geven slots online real money aan jeugd en jeugdwerking in het algemeen.
Hij moet kunnen omgaan met ouders en een leuke sociale babbel hebben. Vergoedingen, volgens diploma en ervaring, zijn overeen te komen.
Kandidaten kunnen zich kenbaar maken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Vriendelijke groeten, R.A.B.C. Bestuur.

 
Sportkamp BC Klein Boom - PBA 2018 Afdrukken

Na de succesvolle editie van vorig jaar, slaan PBA en BC Klein Boom ook dit jaar in de paasvakantie de handen in elkaar voor een driedaags trainingskamp op 3, 4 en 5 april 2018: een unieke kans voor jullie jeugdspelers om tijdens de vakantie deel te nemen aan een leuke en leerrijke stage samen met clubtrainers, online casinos australia PBA trainers, PBA spelers, vrienden, ... Uitnodiging Clubgegevens Sporthal

 
Infobrief nr5 Afdrukken

Infobrief nr5 is ook al klaar. Veel leesplezier.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 16