PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia
Infobrief nr6 Afdrukken

Met een beetje vertraging is infobrief nr6 er.

 
RABC : vacature jeugdtrainer Afdrukken

Royal Antwerp Badminton Club zoekt dringend, naar volgend seizoen toe, een hoofdtrainer voor haar jeugdwerking. Trainingen gaan door in de sporthal van Pius X, VII Olympiadelaan Antwerpen.
Trainingsavond is woensdag van 17u30 tot 20u. Vanaf 2de week van september tot eind april. Tijdens de schoolvakanties is er geen training. Trainer moet ervaring hebben met het training geven slots online real money aan jeugd en jeugdwerking in het algemeen.
Hij moet kunnen omgaan met ouders en een leuke sociale babbel hebben. Vergoedingen, volgens diploma en ervaring, zijn overeen te komen.
Kandidaten kunnen zich kenbaar maken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Vriendelijke groeten, R.A.B.C. Bestuur.

 
Sportkamp BC Klein Boom - PBA 2018 Afdrukken

Na de succesvolle editie van vorig jaar, slaan PBA en BC Klein Boom ook dit jaar in de paasvakantie de handen in elkaar voor een driedaags trainingskamp op 3, 4 en 5 april 2018: een unieke kans voor jullie jeugdspelers om tijdens de vakantie deel te nemen aan een leuke en leerrijke stage samen met clubtrainers, online casinos australia PBA trainers, PBA spelers, vrienden, ... Uitnodiging Clubgegevens Sporthal

 
Infobrief nr5 Afdrukken

Infobrief nr5 is ook al klaar. Veel leesplezier.

 
OLVE gaat op kamp ! Afdrukken

OLVE Jeugd-badmintonkamp in Kluisbergen zondag 19 tot en met vrijdag 24 augustus 2018. Voor de vierde maal gaat OLVE op kamp in Kluisbergen (in de buurt van Ronse). We gaan tijdens de voorlaatste volle week van augustus. Het domein heeft een nieuwe uitbater en de overnachtingsprijs werd lichtjes aangepast. De kostprijs van het kamp dekt de overnachtingen, de maaltijden en de huur van de sporthal. De andere onkosten worden door OLVE gedragen. Ook niet OLVE leden mogen mee.   Uitnodiging Clubgegevens Sporthal

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 15