PBA - Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Varia Nieuws Provincie Antwerpen
Nieuws van de provincie Antwerpen
De provincie Antwerpen organiseert verschillende evenementen, waar ook de PBA nauw mee is betrokken en of samenwerkt. Speciaal voor sport werd de site APB Sport ontwikkeld. Ook cursussen van allerlei aard georganiseerd door de provincie, die betrekking kunnen hebben op onze badmintonsport worden hier vermeld.
Indien niet hier vermeld, vind je deze zeker terug op hun vormingsaanbod.

Vacatures Badminton Vlaanderen Afdrukken
Badminton Vlaanderen is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om volgende noden in te vullen. Een nieuwe voltijdse administratief medewerker voor competitieve aspecten en een nieuwe Directeur Dienstencentrum. Hou rekening met de respectievelijke uiterste sollicitatie datums van 21 mei en 30 april.
 
WERELDRECORD badminton heren singles verbroken Afdrukken

Hallo badmintonliefhebbers,  Wij als club en bestuur zijn heel fier jullie te laten weten dat Ken Vanthielen en Thomas Dejaeghere van De Nekker BC vzw het wereldrecord badminton heren singles verbroken hebben. Ze zijn afgelopen zaterdag om 10 uur tijdens ons Internationaal Toernooi begonnen aan hun badmintonmarathon. Op zondagmiddag, na 26 uur en 26 minuten badmintonnen hebben ze het wereldrecord verbroken. Een ongelooflijk moment. Heel wat toeschouwers hebben hen aangemoedigd en wat een warme supporters!  Heel veel lof, respect en wat een prestatie! Ken en Thomas: een heel dikke proficiat mannen! We zullen dit niet snel vergeten.

Bekijk ook zeker reportages van RTV en Het Laatste Nieuws. Als bestuur en club willen we Ken en Thomas bedanken voor het initiatief en de prestatie!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 12